Crezi că ți se potrivește antreprenoriatul social?

Share Post:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Antreprenorul poate fi un dezvoltator imobiliar, un mic afacerist sau doar o persoană care știe cum să facă bani rapid. Nu există o singură teorie care să îl poată descrie. În contextul economiei de piață, antreprenorul poate fi etichetat drept o persoană care își asumă riscuri. Practic, rolul lui în procesul inovației reiese din abilitatea de a reduce sau chiar evita riscurile. Această abilitate îi conferă antreprenorului o putere de monopol temporară, conducând în final la transformarea pieței prin inovare. 

Proiectul Social Entrepreneurs Nation oferă șansa dezvoltării spiritului antreprenorial și inovator a 120 de persoane care doresc să inițieze o întreprindere socială prin participarea la cursul Antreprenor în economia socială.

Dacă:

  • Îți dorești să transformi provocările sociale în oportunități;
  • Te-ai gândit să inițiezi o schimbare prin înființarea unei întreprinderi sociale;
  • Încă simți că nu stăpânești tainele antreprenoriatului;
  • Vrei să îți dezvolți noi abilități,

Atunci ar trebui să știi că antreprenoriatul nu este doar despre o singură persoană, ci despre o echipă care aduce la un loc idei diferite, le pune în practică și poate iniția o schimbare. De aceea, ne-am gândit să îți venim în ajutor oferindu-ți în primul rând informația de care ai nevoie în acest demers. În al doilea rând, te încurajăm să pui în practică noile cunoștințe acumulate prin elaborarea unor planuri de afaceri inovatoare. Iar în final, recompensăm cele mai bune idei de planuri de afaceri, pe care le vom sprijini în implementare și pe care ne dorim să le vedem crescând și după finalizarea proiectului.

Stay Connected

More Updates